Πολιτική απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας Του οδοντιατρείου του Ιατρού κ. Αντωνίου Άδωνη

Τελευταία ενημέρωση: Ιούνιος 2020

 

H Iστοσελίδα https://www.antonioudentalcare.com/ (εφεξής «η Ιστοσελίδα»), τελεί υπό τη διαχείριση του Ιατρού κ. Αντωνίου Άδωνη ( εφεξής « ο Ιατρός»), ο οποίος διατηρεί οδοντιατρείο στο Ψυχικό Αττική, επί της λεωφόρου Κατεχάκη, αρ. 66, και είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στην παρούσα Ιστοσελίδα και τη χρήση των υπηρεσιών της, ήτοι όλων των πληροφοριών οι οποίες σας ταυτοποιούν ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα. Το ιατρείο αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων της Ιστοσελίδας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τη χρήση αυτών καθώς και σχετικά με τα δικαιώματά σας. Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 («ΓΚΠΔ») και έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα https://www.antonioudentalcare.com/. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η Ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η Ιστοσελίδα ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές, τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που η Ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ιατρείο στη διεύθυνση: antonioudentalcare@gmail.com 3.6.1. Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγονται από την Ιστοσελίδα Πληροφορίες που Συλλέγονται Αυτόματα κατά την Επίσκεψη και Αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας Η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα, εφόσον δε γίνει χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή / εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι: ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 87 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ • Η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας, • Ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα, • Οι ιστοσελίδες που επισκέφθηκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην σελίδα, • Η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή, • Βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και • Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω στην ενότητα Cookies). Πληροφορίες που μας Παρέχετε Απευθείας Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγονται Αυτόματα από τη Συμπλήρωση της Φόρμας Επικοινωνίας στην Ιστοσελίδα Όποιος χρήστης - ασθενής επιθυμεί να επικοινωνήσει μέσω της Ιστοσελίδας για οποιαδήποτε απορία ή για να πραγματοποιήσει ραντεβού με το Ιατρείο, καλείται να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, υποβάλλοντας με την συγκατάθεσή του υποχρεωτικώς τα εξής προσωπικά του δεδομένα: Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), θέμα του μηνύματος (προαιρετικώς) καθώς και το μήνυμά του με τη μορφή ελευθέρου κειμένου. Πριν την υποβολή του μηνύματος προς το ιατρείο, ο χρήστης καλείται να επιλέξει το πεδίο « Δεν είμαι ρομποτ» μέσω της χρήσης του συστήματος reCAPTCHA. Ραντεβού μέσω Doctoranytime Επιλέγοντας τον σύνδεσμο Ραντεβού μέσω Doctoranytime ο χρήστης, εφόσον το επιθυμεί, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μέσω διαδικτύου το ιατρικό ραντεβού που επιθυμεί, ανακατευθυνόμενος στο προφίλ που ο Ιατρός διαθέτει στο διαδικτυακό τόπο www.Doctoranytime.gr. Τα δεδομένα που εισάγονται μέσω της Doctoranytime διέπονται από τους αντίστοιχους όρους χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, την οποία και αποδέχεται ο χρήστης κατά τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της. Πληροφορίες που Δημοσιοποιούνται στην Παρούσα Ιστοσελίδα Στην ιστοσελίδα μας δημοσιοποιούνται οι εξής πληροφορίες που αφορούν στον Ιατρό: • Βιογραφικό σημείωμα του Ιατρού • Δημοσιεύσεις – Επαγγελματική Δραστηριότητα Ιατρού • Αξιολογήσεις των ασθενών που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του κ.α. Ανήλικοι Κατά την συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνεται η κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβωθεί ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανήλικους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 88 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4624/2019 και το ΓΚΠΔ, θα διαγραφούν οι πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν συλλεχθεί πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ιατρείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antonioudentalcare@gmail.com. 3.6.2. Πως Χρησιμοποιούνται τα Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγονται από την Ιστοσελίδα του Ιατρείου Ο Ιατρός λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων και των έννομων συμφερόντων των χρηστών της Ιστοσελίδας και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει για τους χρήστες των διαδικτυακών του υπηρεσιών για τους παρακάτω σκοπούς: • Για την παροχή στους χρήστες / ασθενείς της δυνατότητας οn-line ραντεβού με τον ιατρό • Για την επικοινωνία με τους επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας ανάλογα με το περιεχόμενο του αιτήματός τους • Για στατιστικούς σκοπούς, αναλύοντας τις πληροφορίες που συλλέγονται προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας και να διαμορφωθεί καλύτερα το περιεχόμενο και ο σχεδιασμός της • Για την απάντηση σε ερωτήματα ιατρικού περιεχομένου που αποστέλλουν οι επισκέπτες - χρήστες μέσω της αντίστοιχης φόρμας επικοινωνίας Χρόνος Τήρησης των Πληροφοριών Ο Ιατρός θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των απαραίτητων σκοπών επεξεργασίας και για όσο χρονικό διάστημα η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη, σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή του, ή για την προάσπιση έννομων συμφερόντων του ενώπιον Δικαστηρίων. Κοινοποίηση / Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της Ιστοσελίδας δεν πωλούνται και δε χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή προωθητικούς σκοπούς. Τα δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιούνται σε τρίτους αποκλειστικά και μόνο για την εκπλήρωση των σκοπών που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική και την παροχή των διαδικτυακών υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Το Ιατρείο διασφαλίζει συμβατικά τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζονται για λογαριασμό της τρίτα μέρη. Το ιατρείο δεν διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα εκτός Ε.Ε. Συγκατάθεση Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων ειδικότερης νομοθεσίας, όπως για παράδειγμα της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, ως εκάστοτε ισχύει, παρέχετε τη ρητή ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 89 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε. Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείστε όπως απευθύνετε το σχετικό αίτημά σας στο ιατρείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antonioudentalcare@gmail.com Tυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν αναιρεί τη νομιμότητα της μέχρι τότε επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στον παρόντα Διαδικτυακό τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού, εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών. Ασφάλεια των Πληροφοριών Το ιατρείο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από τυχαία ή μη καταστροφή, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, αποκάλυψη ή πρόσβαση και από οποιαδήποτε άλλη παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται, τα οποία και ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα δικαιώματά σας Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα: • Το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών • Το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας • Το δικαίωμα διαγραφής (ή «δικαίωμα στη λήθη»), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη • Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας • Το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο • Το δικαίωμα εναντίωσης, περιλαμβανομένης και της εναντίωσης στην κατάρτιση προφίλ Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε να αποστείλετε σχετικό έγγραφο αίτημα στον ιατρό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antonioudentalcare@gmail.com Το Ιατρείο δεσμεύεται να σας παράσχει, στο μέτρο του τεχνικώς εφικτού, αυτοματοποιημένα μέσα για την άσκηση των δικαιωμάτων σας και να προβαίνει στην ικανοποίηση των αιτημάτων σας καταρχήν δωρεάν, εκτός αν τα αιτήματά σας επαναλαμβάνονται συχνά και λόγω όγκου έχουν για εμάς διοικητικό κόστος, με το οποίο θα επιβαρυνθείτε. Το Ιατρείο θα καταβάλλει κάθε ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 90 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, το Ιατρείο θα σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών. Το ιατρείο διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα), είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr). ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 91 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 3.6.3. Πολιτική Χρήσης Cookies Σκοπός Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της πολιτικής είναι να δώσει γενικές κατευθύνσεις για τα θέματα χρήσης των cookies στον ιστότοπο του Ιατρείου. Τι είναι τα «Cookies» και για Ποιους Λόγους Χρησιμοποιούνται Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων, συνήθως σε μορφή αρχείων κειμένου, που αποθηκεύονται από τον server στον οποίο συνδέεται ο περιηγητής (browser) στον υπολογιστή, στο tablet, στο κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή με την οποία κάποιος περιηγείται στην ιστοσελίδα https://www.antonioudentalcare.com/. Ο σκοπός τους είναι να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα στο διαδίκτυο, όπως π.χ. το όνομα της ιστοσελίδας από την οποία προέρχεται, τις ιστοσελίδες που επισκέφτηκε ο χρήστης καθώς και τις συσκευές που χρησιμοποίησε. Επίσης, επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις του επισκέπτη (όπως π.χ. τα στοιχεία σύνδεσης - login-, τη γλώσσα, το μέγεθος της γραμματοσειράς, τα εικονίδια της προτίμησής του χρήστη κτλ.). Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που ο χρήστης επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν στον έλεγχο της απόδοσης και της επισκεψιμότητας του Διαδικτυακού Τόπου, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών του. Πολλές αναλύσεις ιστοσελίδων πραγματοποιούνται μέσω της χρήσης cookie "τρίτου μέρους" (third-party cookies), τα οποία επιτρέπουν την πρόσβαση στην συμπεριφορά περιήγησης του χρήστη σε όλους τους ιστότοπους. Ωστόσο δεν διατηρούν προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός ατόμου. Η ιστοσελίδα μας https://www.antonioudentalcare.com/ χρησιμοποιεί cookies τρίτων μερών (third-party cookies) με αποκλειστικό σκοπό την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτίωση των επιδόσεών της. Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή του χρήστη, εφόσον αυτά είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδεια του χρήστη, ουσιαστικά είναι απαραίτητη η ρητή συγκατάθεση του χρήστη. Ο εκάστοτε χρήστης - επισκέπτης - συνδρομητής μπορεί να αλλάξει ή να καταργήσει τη συναίνεσή του ανά πάσα στιγμή, μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας. Στην παράγραφο 5 του άρθρου 4 ν. 3471/2006, όπως αυτή τροποποιήθηκε από το ν. 4070/2012, ορίζεται ότι [η εγκατάσταση των «cookies» επιτρέπεται μόνο αν ο συνδρομητής ή χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση κατά την παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 2472/1997, όπως ισχύει]. Αυτό το σύστημα είναι γνωστό και ως «optin», σε αντιδιαστολή με το σύστημα «opt-out» που ίσχυε πριν από την τροποποίηση της Οδηγίας 2002/58/ΕΚ και επέτρεπε την εγκατάσταση των cookies χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 92 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ή χρήστη, εφόσον ο τελευταίος έχει προηγουμένως ενημερωθεί και δεν έχει εναντιωθεί στην επεξεργασία. Cookies Που Χρησιμοποιεί Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιεί η Ιστοσελίδα μας περιγράφονται παρακάτω αναλυτικά: Cookie Description Duration Type ssrcaching WIX - Indicates how a site was rendered. 1 minute Other hs The cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes. Necessary svSession This cookie is placed by Wix website building platform on the Wix websites. The cookie is a persistent cookie and identifies unique visitors and tracks visitors session on the website. 2 years Analytics XSRFTOKEN The cookie is set by Wix website building platform on Wix website. The cookie is used for security purposes. Necessary testcookie null 11 months Other _fbp This cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website. 2 months Advertisement fr The cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin. 2 months Advertisement uidp null 1 year Other _ga This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors. 2 years Analytics _gid This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form. 1 day Analytics _gat This cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites. 1 minute Performance Όταν η Χρήση Cookies Δεν Είναι Επιθυμητή Σε περίπτωση επιλογής απενεργοποίησης των cookies, ορισμένα μέρη της Ιστοσελίδας μας ενδέχεται να μην λειτουργούν επαρκώς. Για τη διαχείριση και απενεργοποίηση αυτών των cookies παρέχονται οι σχετικές οδηγίες ανά browser: Google Chrome Mozilla Firefox Apple Safari Opera Microsoft Edge Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies υπάρχουν διαθέσιμες στον κάτωθι σύνδεσμο: http://www.aboutcookies.org ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΔΩΝΙΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ GDPR ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ Σελίδα 93 από 128 ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Με Ποιον Μπορώ να Επικοινωνήσω για Τυχόν Απορίες / Θέματα; Για οποιαδήποτε δε απορία, διευκρίνιση ή αίτημά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ιατρείο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: antonioudentalcare@gmail.com Αλλαγές Στην Παρούσα Πολιτική Το Ιατρείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σύμφωνα με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου & Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή που πραγματοποιείται, ενώ το Ιατρείο δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών της Ιστοσελίδας του με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016 και η εθνική νομοθεσία (Ν. 4624/2019).

award.png
award 2018.jpg
  • Facebook
  • Instagram